Акумулятор Tesla у 2020 році зможе мати пробіг у 1600000 км.

tesla1600_0

Ілон Маск – Генеральний директор Tesla зробив заяву, що його команда працює над новим акумуляторним блоком, який буде випущено у 2020 році, а пробіг його становитиме мільйон миль (1,6 мільйонів кілометрів). Всі електромобілі, які будуть збудовані у поточному часі будуть розраховані на мільйон миль експлуатації, та конструкція їх приводу розрахована, спроектована та випробувана для такого пробігу.

tesla1600_1

Головним приводом для створення таких витривалих автомобілів є швидкий запуск автономного каршерингового сервісу Robotaxi. Раніше у своєму Твітері Ілон Маск пояснив, для чого у Tesla Model 3 є камера над дзеркалом заднього виду – пояснення полягало в тому, що Tesla планує запустити автономну службу таксі на електричних авто, яка стане конкурентом для Lyft та Uber. Електричні авто для комерційного використання просто зобов’язані бути максимально витривалими у всіх відношеннях.

До цього компанія не лише покращує акумуляторну батарею та конструкцію, але й оптимізує кожен аспект автомобіля, у тому числі шини, щоб досягнути мінімального технічного обслуговування для створення «надефективного» автономного електричного таксі.

Слід нагадати, що раніше Ілон Маск зробив невірогідні заяви щодо довговічності Tesla Model 3 та запропонував заміну акумуляторного модулю.

Схожі записи