Nissan Skyline: дебют японського гібриду

nissansky_0

Компанія Nissan зробила презентацію нового гібидного авто Skyline, який має оновлену зовнішність та систему ProPILOT 2.0, завдяки якій водію не треба тримати руки на кермовому колесі під час руху.

Оновлений Nissan Skyline, призначений для японського ринку та відрізняється дизайном передньої частини кузова, яка має фірмову решітку радіатора з V-подібним елементом та емблемою бренду по центру, в яку вбудований радар системи ProPILOT 2.0. Крім того, новий малюнок отримав бампер, а круглі світлодіодні секції в ліхтарях примусять згадати Skyline C10 та R34.

nissansky_1

В салоні з’явились нові, якісніші оздоблювальні матеріали, кольоровий проекційний дисплей, додатковий семи дюймовий екран системи ProPILOT 2.0 та медіасистема NissanConnect, яка може автоматично оновлювати навігаційні мапи «повітрям» та будувати маршрут «від дверей до дверей» (піша частина шляху також відбивається на смартфоні).

nissansky_2

Для японського ринку передбачено десять кольорів кузову, у тому числі колір Carmine Red, який є ексклюзивним для версій 400R та SP. Крім того, для 400R пропонується ексклюзивний алюмінієвий декор, червоний декоративний стібок на кермі та стьобане оббиття спортивних сидінь.

nissansky_3

Гібридний Nissan Skyline став першим авто для ринку Японії, на якому встановлена в стандартній комплектації система ProPilot 2.0. Ця версія працює лише у кордонах однієї смуги, але дає можливість не тримати на кермі руки. При цьому під час руху погляд водія має бути направлений на дорогу, за цим пильнує особлива камера на передній панелі. Якщо водій відволікається та не реагує на попереджувальні сигнали електроніки, авто зупиняється. Крім того, для активації ProPilot 2.0 потрібно задати в навігаторі маршрут. Також система не розрахована на швидкісні автошляхи з двостороннім рухом, на шляхи з частими поворотами та на під’їзди до місць сплати на платних шляхах.

Седан укомплектований трилітровим мотором V6 з подвійним турбо- наддуванням, та електромотором у 68 кінських сил. Сумарна потужність силового агрегату – 359 кінських сил. У складі комплектації – автоматична семиступінчата коробка, привод – задній або повний. Той же бітурбомотор V6 3.0 використовують і у звичайних модифікаціях Skyline. У базової версії агрегат віддає 300 к.с., а в топовій 400 R – 400 к.с. Такі седани укомплектовані семиступінчастим автоматом та виключно заднім приводом.

nissansky_4

На японський ринок оновлений Nissan Skyline попаде вже восени. Мінімальна вартість – від $397000.

Схожі записи