eVito – електричний мінівен від Mercedes-Benz

minivanmers-0

Mercedes-Benz репрезунтувала новий електричний мінівен якому дали ім’я eVito Tourer. При тому доки що ці транспортні засоби купити ще не можна, але вони будуть поповненням автопарку берлінського сервісу райдшеринга BerlKonig, який також працює в Лондоні, Амстердамі та Мілтон-Кинсі.

На оснащенні Mercedes-Benz eVito Tourer має єдиний електричний мотор, який може розвинути 85 кВт (це 116 к.с.) та 295 Нм крутильного моменту. Ємність батареї акумуляторів складає 41 кВт_годин, що забезпечує запас ходи від 156 до 186 кілометрів. Повністю поповнити місткість комплекту акумуляторів можна за шість годин.

minivanmers-1

Електричний мінівен eVito Tourer випускають у двох модифікаціях. Стандартна має довжину 2140 мм, а подовжена – 5370 мм. Цей електрокар в стані прийняти на борт до дев’яти людей.

minivanmers-2

Mercedes-Benz eVito Tourer приєднався до електричних версій фургонів Sprinter та Vito. У вересні на Франкфуртському автосалоні має бути представлена серійна версія концепт-кара EQV. Минівен на вісім місць буде оснащений комплектом акумуляторів ємністю у 100 кВт_годин та електромотором, який розвиватиме 201 кінську силу та буде встановлений на передній осі. Запас ходу у нового виробу складатиме більш ніж чотириста кілометрів.

Схожі записи