Високотехнологічна кабіна електричного BYTON M-BYTE

byton_mbyte0

З’явилися нові фотографії від китайськоої новоствореної компанії BYTON, яка знаходиться на етапі розвитку, просуваючи нові інноваційні ідеї та технології. На них демонструється високотехнологічна цифрова кабіна першої серійної моделі, що носить назву M-BYTE.

byton_mbyte1

Перед тим ряд зображень було продемонстровано на виставці CES. Порівняно з ними ці фото більш детально пророблені, та розкривають суттєвіші та ключові елементи інтер’єру. До них можна віднести семи дюймовий планшет для водія, який оточений фізичними кнопками, розташованими в центрі рульового колеса та восьми дюймова центральна сенсорна панель BYTON, розташована між передніми сидіннями.

byton_mbyte2

Дисплей, який має відношення до керма, виглядає досить солідно та перевищує розміри основних розважальних екранів, які використовують у більшості сучасних автомобілів. Повертаючись до восьми дюймової панелі, яка розташована перед центральним підлокотником, вона дає можливість пасажиру дістатися до системи настроювання сидінь та керування клімат-контролем.

byton_mbyte3

В цілому, відповідно до інформації з Byton, кабіна електричного M-Byte «створює комфортну та теплу атмосферу, подібну до атмосфери вітальні високого класу».

Схожі записи