Нові електромобілі BMW: більше 600 кілометрів без підзарядки

0088_bmw_inext_ix3_i4

Німецький автогігант BMW повноцінно вступає на шлях електрифікації, готуючи вихід відразу трьох електромобілів – iNext, iX3 і i4. Компанія представила нові фотографії, і випустила першу офіційну інформацію про специфікації майбутніх моделей.

Перша модель BMW iX3 надійде в продаж вже в наступному році, і зможе проїжджати на одній зарядці більше 400 кілометрів. Вона буде доступна з п’ятим поколінням технології BMW eDrive, маючи в своєму розпорядженні «виключно потужним електродвигуном і потужним високовольтним накопичувачем, що включає сучасну технологію акумуляторних батарей».

0531_bmw_ix3

. . . .

Компактний позашляховик також дасть можливість використовувати зарядні станції постійного струму потужністю 150 кВт для підзарядки батарей, а випускати його планують на заводі BMW Brilliance в Шеньяні (Китаю), поставляючи на світові ринки.

4470_bmw_inext_

Флагманський позашляховик iNext буде пропонувати ще більш вражаючу дальність пробігу в більш ніж 600 кілометрів, а також він буде доступний з новітньої напівавтономною технологією водіння 3-го рівня. Дебют iNext запланований на 2021 рік, а збирати його будуть в Дінгольфінге в Німеччині.

1029_bmw_i4

Що стосується моделі седана BMW i4, з усіх трьох він буде пропонувати найбільш яскраві враження від водіння, забезпечивши «вражаючу продуктивність і високий рівень комфорту». Як і у випадку з iNext, дальність пробігу на одній зарядці становитиме понад 600 кілометрів.

Крім того, i4 зможе розганятися до 100 км / год менш ніж за 4 секунди, і досягати максимальної швидкості в 200 км / год. Його виробництво буде налагоджено на заводі в Мюнхені з 2021 року.

Схожі записи