Smart переходить на повністю електричні силові установки

smart_perehodit_na_pov

У той час як багато автовиробників тільки зараз виводять свої перші електричні моделі на ринок, що належить Daimler бренд Smart почав продавати свої перші електричні моделі ще в 2009 році, і з тих пір лише розширює лінійку – зараз всі моделі марки доступні в електричних варіантах.

Не дивно, що Smart в підсумку стане одним з перших автовиробників, який повністю відмовляться від двигунів внутрішнього згоряння. Судячи з наявної інформації, останні бензинові Smart будуть реалізовані до 31 березня 2019 року.

. . . . .

На сайті продажів компанії з’явилося написання ключових слів, що всі бажаючі повинні встигнути замовити модель Smart з ДВЗ до 31 березня 2019 року, так як з 2020 року Smart буде їздити виключно на електричних силових установках.

Причому мова йде як про модель ForTwo, так і про моделі ForFour.

Цікаво, що прес-секретар компанії заявила, що не може підтвердити точну дату поетапної відмови від бензинових двигунів. Раніше Smart планував припинити випускати моделі з бензиновими моторами в кінці травня 2019 року, однак і цю інформацію представник компанії також відмовилася коментувати.

Схожі записи