Mercedes-Benz представив Mercedes EQE 2023 року

mercedes-eqe_1

Mercedes-Benz представив наступний повністю електричний автомобіль Mercedes EQE 2023 року, який є електричним еквівалентом E-класу.

Прототип за розмірами схожий до моделі Tesla S та має конкурувати з Porsche Taycan та Audi E-Tron GT. Презентація повинна відбутись після презентації флагмана Mercedes EQS 2022 року, що запланована на весну 2022 року.

mercedes-eqe

EQE – це традиційний седан з фіксованим заднім склом та окремою кришкою багажника. Він побудований на надзвичайно довгій колісній базі 122,9 дюйма – на тій же спеціальній платформі електромобілів, що і EQS, що дозволяє значно збільшити простір для салону та пасажирів.

EQE представлений у формі заднього приводу, з одним двигуном з постійним магнітом на задніх колесах, який видає 288 кінських сил і 391 фунт-фут крутного моменту. Mercedes каже, що він розганятиметься від 0 до 100 км / год за 5,6 секунди і досягатиме максимальної швидкості 130 миль / год. Друга версія, яка, як очікується, буде моделлю AMG, швидше за все, з двомоторним повним приводом з’явиться пізніше.

Ймовірно, що він обіграє Taycan та E-Tron GT у діапазоні

Плоска літій-іонна батарея потужністю 90,6 кВт * год знаходиться під підлогою і, очевидно, використовує дуже високий рівень своєї енергії як корисну ємність. Mercedes-Benz претендує на діапазон 410 миль на основі європейського циклу WLTP-тому очікуйте деяку суму менше 400 миль у формі США. Пакет заряджається за 9,5 годин за допомогою роз’єму 32-амперного рівня 2 (240 вольт), а швидка зарядка постійного струму на 110 кВт дозволить збільшити від 10 до 80 відсотків за 31 хвилину.

Схожі записи