Volkswagen E-Crafter розкрив свої основні характеристики

Очікувалося, що серійну версію вантажівки компанія покаже 24-26 квітня в Великобританії. Анонсуючи цю подію, відділення Volkswagen Commercial Vehicles надало інформацію про основні параметри електричного фургона.

ekrafterrozkriv

E-Crafter оснащений електричним двигуном потужністю 136 к.с. (100 кВт). Заявлений запас ходу на одному заряді акумулятора – 160 км. Максимальна швидкість примусово обмежена електронікою на позначці 90 км/год. Час повної зарядки батареї від мережі змінного струму – 5.5 г. На 80% від точки швидкісний зарядки стандарту CCS акумулятор заряджається за 45 хвилин.

У компанії заявляють, що E-Crafter оптимальний для поїздок в міських умовах з частими зупинками і пробками, підтверджуючи це результатами тестування передсерійних образів електромобіля. У грудні минулого року Volkswagen надала фургони 1500 клієнтіам марки, які змогли випробувати електромобілі в реальних умовах.

Аналіз результатів показав, що протяжність 85% поїздок в місті становить 70-100 км в день з частими зупинками і в цих умовах E-Crafter поводився ідеально. Крім того, завдяки тому, що акумуляторну батарею розташували під підлогою, розміри багажного відсіку залишилися такими ж, як у звичайного Crafter. Вантажопідйомність електричної версії в залежності від модифікації – від 1 до 1.75 т.

Схожі записи