Ще більше інформації про електричну вантажівку Tesla Semi із вуст Елона Маска

tesla-semi-teaser

Вчора на щорічних зборах акціонерів Tesla було багато цікавих заяв і коментарів від Елона Маска. В тому числі ми отримали модельний тизер та плани Тесли на нові заводи. Також Маск поділився цікавою інформацією про Tesla Semi, майбутню електровантажівку компанії.

З оголошенням про те, що електромобіль Tesla Semi буде представлений в кінці вересня, Елон Маск вже надав нам трохи інформації про електричну вантажівку, про що ми вже писали – в тому числі й перший тизер, зображений вище.

Маск говорив, що Tesla Semi матиме «велику вагу та великий запас ходу». Генеральний директор також додав, що Semi зможе обійти будь яку дизельну вантажівку та використовуватиме певну кількість електродвигунів від Tesla Model 3.

Вчора на річних зборах акціонерів Tesla він підтвердив, що електромобіль, котрий вони будуть демонструвати в вересні, стане робочим прототипом, який вони вже показують потенційним клієнтам:

«Ми показали електромобіль Semi ряду людей, які купують вантажні автомобілі, і їм все подобається. Вони просто хочуть знати, скільки їх можна купити і як скоро ».

Елон також додав, що вони залучені в процес проектування:

«Найбільші клієнти Tesla Semi допомагають забезпечити їх тим, що відповідатиме їхнім, клієнтським, потребам. Це не таємниця. Вони вже знають, чого хочуть, тож за потреби допомагають нам із проектуванням».

Маск вважає, що масштабне виробництво – це лише питання часу. Він ставить часові рамки в проміжку від 18 до 24 місяців. Допоки нас, швидше за все, чекає обмежене виробництво.

Також Маск прокоментував слух, котрий вже давно чується то тут, то там, а власне про вересневу презентацію:

«Я дійсно рекомендую вам не пропустити презентацію Tesla Semi, адже там буде ще дещо окрім електровантажівки».

Схожі записи