Спортивний електромобіль BMW i3s представлений у Франкфурті

bmwi3_bmw_i3s_ecoauto_frankfurt_2017

У Франкфурті, Німеччина, почалась цікава та об’ємна авто-виставка, котра триватиме аж десять днів. Від 14 по 24 вересня нам представлятимуть свіжі (чи оновлені) моделі, в тому числі й електромобілі.

Тож і компанія BMW представила ноновлений електромобіль i3 на виставці у Франкфурті. Разом із «рестайлингом» у моделі з’явилася «спортивна» версія, котра носитиме назву BMW i3s (S – тобто спортивний).

Електромобіль BMW i3s оснастили модернізованим синхронним електричним двигуном, віддача якого склала 184 л.с. і 270 Нм крутного моменту. Це на 14 сил і 20 Нм більше, ніж віддача двигуна стандартного середньостатистичного електрокара. Електромобіль BMW i3s здатний прискорюватися з місця до 100 км/год за 6,9 секунд (на 0,3 секунди швидше звичайного електромобіля BMW i3), а його максимальна швидкість рівняється 160 кілометрів на годину.

Також можете переглянути відео в хорошій якості, де вам покажуть новий електромобіль BMW i3s ззовні та всередині, без зайвих церемоній – вище.

Крім того, у підвісці спортивного i3 інженери застосували переналаштовані пружини, амортизатори та стабілізатори стійкості.

Обидві модифікації оновленого електромобіля BMW i3 оснастили колишнім 94-амперним комплектом літій-іонних батарей ємністю 33,2 кВт-год. Максимальний запас ходу склав 300 кілометрів на одному заряді, згідно європейському NEDC. За додаткову плату хетчбек можна укомплектувати «збільшувачем запасу ходу» – 647-кубовим двоциліндровим бензиновим мотором, який виступає в ролі генератора для підзарядки батарей. Тобто, хоча запас ходу збільшується за допомогою бензину, сам бензин в русі участі не бере, а використовується лише як генератор електроенергії.

bmw-i3s-1

Схожі записи