Перший електромобіль Tesla Model 3 за межами США

tesla-model-3-auckland

Минулої ночі прототип Tesla Model 3 був виявлений в Новій Зеландії. Електромобіль привезений туди через аеропорт Окленда.

Це перший раз, коли автомобіль помічений за межами США, і в той же час він значно збільшує територію, на котрій знаходяться електромобілі Tesla Model 3, далеко за межі штаб-квартири Tesla в Пало-Альто, де більшість Model 3 і були виявлені до сих пір.

Останній запис був у Цинциннаті – 2400 миль від штаб-квартири Тесли.

У групі власників Auckland EV і групі Tesla Talk New Zealand на Facebook кілька людей поширюють фотографії електромобіля на транспортній платформі в аеропорту:

tesla_za_megamy_usa

У минулому році Тесла сказали, що вони бачать «неабиякий попит на Модель 3» в Новій Зеландії, але резервістів Tesla Model 3 це не повинно занадто хвилювати, оскільки це не означає, що Тесла готує до відправки електромобіль для клієнтів у цій країні.

План завжди полягав у тому, щоб поступово збільшувати радіус поставок на заводі Fremont в Каліфорнії, і оскільки Tesla Model 3 все ще отримує дозволи на офіційний продаж в інших країнах. Тому електромобіль Tesla Model 3 не очікували побачити в Новій Зеландії до 2018 року. Тим паче, що це країна з правостороннім рухом.

Перші поставки як і раніше заплановані на липень, в Каліфорнії. Саме звідти Тесла почне «вирушати» на схід через США.

Цікаве відео:

Електрокар Aston Martin RapidE

Схожі записи