Перший електромобіль Jaguar

electrychny_jaguar_v_genevi

Jaguar I-Pace – перша повністю електрична модель Ягуар. Дебютував цей електромобіль в Женеві, на славнозвісному автосалоні. Електричний кросовер поки що лише концепт, але в тій же Женеві нам пообіцяли, що під кінець 2017-го року ми побачимо серійну модель Jaguar I-Pace, а у 2018-му електромобіль поступить у продаж.

Обіцянки-обіцянками, але концепт електромобіля Jaguar доволі вражаючий. Повнопривідний Jaguar I-Pace розганяється до 100 км/год за 4 секунди, а також має запас ходу в 500 мілометрів. Зарядити електромобіль можна всього за 2 години, у цьому допоможе спеціальний пристрій. Достатньо, аби вразити глядача першим електромобілем компанії, чи не так?

Іще одна дуже цікава деталь, в салоні Jaguar I-Pace встановлена віртуальна панель інструментів, а поруч знаходяться ще кілька дисплеїв. Загалом, інформація може проектуватись на лобове скло, що виглядає достатньо футуристично.

Оснащений Ягуар двома двигунами, по одному на кожну вісь.

Цікаво, що електромобіль Jaguar I-Pace вже прирівнюють до Tesla Model X, звіряючи, який електромобіль кращий, тож, можливо, у Елона Маска з’явився новий потужний конкурент. Але лише час покаже.

Схожі записи