Електромобіль Volkswagen буде дешевшим від Tesla Model 3 на 7-8 тис.доларів

vw-id-concept-

VW швидко порівняв свій майбутній перший електромобіль, побудований з нуля (а не перероблений із дизельної моделі), під кодовою назвою I.D. Concept, до Tesla Model 3. Спекуляції, схоже, конкурентоспроможні з моделлю 3 лише на папері, але до цих пір вони не давали нам такого точного цінового діапазону.

На цьому тижні на Automobil Forum головний стратег Volkswagen Томас Седран сказав, що вони націлені на те, щоб електромобіль був на 7-8 тисяч доларів дешевшим, ніж Tesla Model 3, що означало б близько 25 000 євро (~ 28 000 доларів США).

Перш ніж навіть оприлюднити концепцію в минулому році, VW оголосили, що електромобіль буде конкурувати із Tesla Model 3 та Tesla Model X, буде переважати в діапазоні ходу на одному заряді та потужності (при цьому, до речі, спотворюючи показники Tesla). У презентації Volkswagen постійно порівнювали ці два електромобілі один до одного, навіть враховуючи, що вони обидва ще не випущені і плануються до випуску із різницею від 2 до 3 років один від одного.

Tesla ще офіційно не давали точної інформації, але запас ходу на одному заряді їхнього майбутнього електромобіля має складати приблизно 250 миль (~ 403 км), що явно не є меншим ніж в електромобіля VW.

«Ми впевнені, що в цьому новому світі ми станемо лідерами ринку. Тесла – конкурент, до якого ми ставимося серйозно. Тесла розвивається із дорогого сегмента, однак вони рухаються у ціновому діапазоні вниз»

Сказав пан Дисс, маючи на увазі Tesla Model 3, що вартувати 35 000 доларів США. електромобіль виходить у виробництво цього літа.

«Це наша амбіція, з нашої нової архітектурою електромобілів, зупинити їх там, щоб приборкати».

Минулого місяця ми дізналися, що VW планує запустити свої електромобілі у Європі в 2019 році, можливо, через рік після виходу Tesla Model 3 на ринок. Досі незрозуміло, коли їхній електромобіль буде доступним в США.

Фольксваген, схоже, фокусує свої зусилля на електромобілях в Європі і Китаї, щоб відповідати паливним вимогам клієнтів. Компанія намагається конкурувати із Tesla, викрикуючи про це на кожному кутку, хоча, насправді, лище щойно приступила до роботи та навіть не почала освоювати ринок електромобілів.

Схожі записи