Компанія Nissan підготувала оновлений фургон e-NV200

Електромобіль запропонують клієнтам в двох модифікаціях – фургон e-NV200 і мінівен e-NV200 Evalia. Запас ходу у рестайлінгової моделі виріс до 280 кілометрів.

e-nv200

Компанія Nissan підготувала оновлену версію електричного фургона e-NV200. У Європі продажі новинки повинні початися навесні 2018 року. Ціни на машини будуть названі пізніше.

Читайте також:Перше відео тест-драйву Tesla Roadster

Електромобіль отримав нову акумуляторну батарею ємністю 40 кВт · год. Завдяки цьому запас ходу у рестайлінгової моделі виріс до 280 кілометрів. При цьому його вантажопідйомність і місткість багажного відділення залишилися колишніми. Вага електрокара не перевищує 2250 кілограмів.

e-nv2002

Революційний електромобіль Nissan e-NV200 поєднує в собі риси фургона Nissan NV200 і популярного пасажирського електромобіля Nissan Leaf, пропонуючи підприємцям електрофургон з нульовим рівнем викидів шкідливих речовин, оснащеним інноваційними системами та функціями.

Також новинка отримала технологію Vehicle-to-grid (V2G), яка може підвищувати стабільність роботи місцевої енергомережі, повертаючи в неї надлишок енергії. Водієві доступні кольорова камера заднього виду, система безключового доступу Intelligent Key і інтегрована, вдосконалена система навігації.

Поставки нового e-NV200 на європейський ринок, оснащеного модернізованою батареєю 40 кВтг, почнуться навесні 2018 року.

Схожі записи