Нові батареї

Samsung SDI, Стенфордський внесення EV Battery Новини

14 січня 2016 Стів Хенлі

 

Не так давно, електромобіль батареї ніколи не знайти свій шлях на підлозі в Північноамериканському міжнародному автосалоні. Це було все, про макетів – двигунів, повітряних клапанів, распредвалов і шестерень. Сьогодні мова йде про технології та електричних автомобілів.

Samsung SDI EV клітини батареї

Samsung SDI приніс зразки своїх останніх осередків батареї в Детройті автосалоні, згідно з доповіддю, всередині електромобілів. Вони мають потужність від близько 28 ампер-годин, що в даний час стандарт, до 37 ампер-годин – очікується, піде у виробництво в кінці цього року. Ці клітини, які дозволять електромобілі, щоб перейти від 200 миль діапазону 300 миль або більше в найближчі роки. Samsung SDI також мав 94-годину осередок на дисплеї разом з двома іншими прототипами. Компанія не скаже, наскільки потужним ці немарковані клітини може бути, але відзначили, що вони не будуть у виробництві найближчим часом.

На додаток до високовольтних літій-іонних батарей для двигунів, Samsung SDI також працює на 48 вольтів батарей, які будуть використовуватися для живлення допоміжних систем на автомобілях майбутнього. Любов їх або ненавидіти, двигуни внутрішнього згоряння буде продовжувати в автомобілях в осяжному майбутньому. Чим більше вони можуть бути звільнені від харчування допоміжні системи, такі як кондиціонер, електричний компресорів керма, електричні склопідйомники та інформаційно-розважальних систем, тим більше ефективне паливо, вони можуть стати.

Багато виробників шукають на 48 вольт систем якраз для таких цілей, і один іншого. Електричні нагнітачі зараз починають знаходити свій шлях в сучасних автомобілях. Volvo і Audi обидва експериментувати з ними, як спосіб підвищення продуктивності без зниження витрати палива або збільшення викидів. Одна велика перевага 48 вольт системи мають, вони не вимагають великих екранування для захисту пасажирів і рятувальників від небезпечних електричних ударів.

Існує інші новини на батареї фронті. Дослідники в Стенфорді говорять, що вони винайшли спосіб, щоб літій-іонних батарей відключається, якщо вони отримують занадто жарко. Інші намагалися, але батареї були знищені в процесі. Команда Стенфордського каже, що їхня система може бути використана знову і знову, не пошкодивши батарею.

Це залежить від двох полімерних смуг, які були просякнуті нанорозмірних нікелевих “шипами”. Коли шипи торкатися один одного, течуть електрони. Коли батарея стає занадто спекотно, полімерні смужки деформують, порушуючи контакт між шипами і зупинити потік електрики. Охолодження акумулятора, полімерні смужки повернутися до своєї первісної форми і відновлення з’єднання.

Zhenan Бао, професор хімічної інженерії в Стенфорді і співавтор звіту про відкриття, говорить Value Walk, “Ми розробили перший акумулятор, який може бути закритий і відроджений протягом багаторазових циклів нагрівання та охолодження без шкоди для продуктивності. “Вона каже, що ймовірність виробництва висока, оскільки матеріали, використовувані – полімерні і нікелю – обидва недорого.

Відкриття Стенфорда б усунути недавню хвилю пожеж батареї від так званих “hoverboards”, які використовують літій-іонних батарей. Вони також можуть бути використані в EV батареї, щоб заспокоїти будь страхи споживачів, можливо, про їх автомобіль ловити на вогонь під час водіння.

Ми всі чекаємо, що один великий батареї прорив, який, нарешті, зробити електромобілі конкурентоспроможні ціни з звичайними, мас-маркет автомобілів з двигунами внутрішнього згоряння. У цей день приходить, але саме тоді, коли це питання.

Схожі записи