Італійський виробник запускає у виробництво електромотоцикл із масивним акумулятором

t-cruise_electromotocikle_olivec_2

Італійський виробник мотоциклів Tachita, котрий досі виробляє електричні «байки» для мотокросів, тепер вийшов на ринок Північної Америки, випустивши у виробництво електромотоцикл із запасом ходу до 168 миль (270 кілометрів) на одному заряді акумулятора.

Такого діапазону розробникам вдалось досягнути завдяки масивній акумуляторній батареї на 27 кВт/год. Особливо вражає інше: насправді потужність електромотоциклу набагато більша, ніж в багатьох електромобілів, що зараз продаються на ринку.

Електричний мотоцикл отримав назву T-Cruise.

Один із тизерів електричного мотоциклу Tachita T-Cruise.

Комплекція електричного мотоциклу залишатиметься незмінною, за виключенням акумуляторної батареї. Зараз на ринку будуть доступні 3 варіанти:

  • Акумулятор 7,5 кВт/год – діапазон до 50 миль – 10 999 доларів США.
  • Акумулятор 15 кВт/год – діапазон до 93 миль – 14 999 доларів США.
  • Акумулятор 27,5 кВт/год – діапазон до 168 миль – 27999 доларів США.
t-cruise_electromotocikle_olivec

Те, що відрізняє електричний мотоцикл T-Cruise від інших, це наявність п’ятиступеневої коробки передач. У більшості електричних мотоциклів мають коробку передач із однією швидкістю, однак в Tacita стверджують, що хочуть надати своїм клієнтам перевагу у будь якій ситуації.

Окрім всього вищесказаного, електромотоцикл Tacita T-Cruise здатен швидко заряджатись, а також підтримує системи швидкісних зарядних станцій.

Схожі записи