Електромобіль LeEco LeSee Pro – конкурент Тесла за менші гроші

lesee-pro-elektromobil

Новий електромобіль LeEco LeSee Pro – розробка китайського консорціуму, у складі якого є компанія Faraday Future та великий Інтернет-провайдер LeTV. Його капіталізація перевищує 16 мільярдів доларів, із них понад мільярд виділено на LeSee Pro.

Інтер’єр LeEco LeSee Pro китайський виробник вперше показав на Пекінському автосалоні у квітні поточного року. Після шести місяців концепт-автомобіль зазнав незначних косметичних змін і тепер позиціонується компанією з Піднебесної як «макет» майбутнього серійного продукту. Варто зазначити, що оновлена версія LeSEE Pro в візуальному плані відрізняється від попередника, показаного ще в квітні, лише дизайном передніх фар.

lesee-pro-elektromobil_2

Електромобіль LeEco LeSee Pro – великий ліфтбек Е-класу з панорамним дахом і стрімким силуетом. У салоні встановлено чотири окремих крісла, причому кожне місце забезпечене окремим дисплеєм для навігації в Інтернеті. Замість дзеркал заднього виду встановлено камери.

Характеристики електромобіля не оголошено. Відомо тільки, що його максимальна швидкість – 210 км/год. LeSee Pro також оснащений автопілотом, причому в автономному режимі кермо можна сховати в передню панель. Поточний режим роботи системи автопілотування буде відомий не тільки пасажирам в салоні: зовнішня світлова індикація в LeSEE Pro проінформує учасників руху і пішоходів про те, чи рухається автомобіль автономно, чи він перебуває під контролем водія.

lesee-pro-elektromobil_3

Нині електромобіль проходить останні тести. Виробляти LeEco LeSee Pro будуть на новому підприємстві в китайському Хучжоу. Ціну електромобіля поки що не оголошено, але відомо, що в Китаї він буде відчутно дешевшим, ніж Tesla. Для довідки, купити Tesla Model S у Піднебесній можна за 730 тис. юанів ($112 000).

Представники LeEco також заявили, що в січні на виставці технологій CES 2017 представлять ще і кросовер. Неважко здогадатися, що він стане конкурентом Tesla Model X.

Схожі записи