Електромобіль Chevrolet Bolt стане першою прем’єрою у 2016 році

5157_image

Американська компанія General Motors планує запустити серійне виробництво електромобілів Chevrolet Bolt в 2016 році. Виробництво буде проводитись у США в штаті Мічиган, а от прем’єра має пройти на виставці електроніки CES в Лас-Вегасі.

Зі слів віце-президента «General Motors» Марка Рейса таке місце презентації електромобіля вибрано не випадково, так як після детройтського автосалону більшість питань було задано по електричній начинці. У Лас-Вегасі відповідати на них будуть не тільки представники «General Motors», але і їх партнери з компанії «LG Chem», які розробили для електромобіля блок батарей, зарядний пристрій, всю проводку, прилади та мультимедійну систему, що дозволяє управляти багатьма функціями електромобіля зі смартфона.

19 листопада було оголошено про співпрацю між LG і General Motors. Корейська компанія LG стане основним постачальником ключових компонентів і комплектуючих для електромобіля Chevrolet Bolt. Раніше компанії вже співпрацювали при створенні гібридного автомобіля Chevrolet Volt.

0249_image

Технічні подробиці представники поки тримають в секреті – за винятком інформації, що на одній зарядці Chevrolet Bolt повинен проїжджати близько 320 км. Також озвучена орієнтовна ціна автомобіля – 30 000 доларів. Для США це досить висока ціна – за такі гроші можна придбати найдорожчу версію порівнянного за розмірами з VW Passat седана Chevrolet Malibu або недорогі модифікації купе Chevrolet Camaro.

Також нагадаємо нашим читачам, що нещодавно було презентоване перше офіційне відео майбутнього електричного компакта Chevrolet Bolt EV.

Схожі записи