Tata Nano – найдешевший електромобіль в світі

Індійська компанія Tata Motors заявила про свої наміри перевипустити свій автомобіль Nano, який був представлений ще в 2009 році.

tatat_nano

Розробники вирішили повторно виставити на ринок цю машину, тільки зараз вона буде на електроприводі. У Tata Motors розповіли, що вони будуть співпрацювати з іншого індійською компанією – Jayem Automotives, яка займеться розробкою електроніки. Tata Motors, в свою чергу, буде відповідати за створення кузова.

. . .

tata_nanl2

Електромобілі планується продавати таксопаркам, в тому числі компаніям Uber і Ola, з якими вже укладені контракти. За планом компанія повинна вже до кінця листопада 2017 року випустити 350 електромобілів, які замов уряд Індії. Ще 400 електрокарів індійські інженери випустять до 2018 року для Ola.

Читайте також:Офіційне представлення електровантажівки Tesla Semi

На одному заряді електромобіль може проїхати більше 200 кілометрів, а ось про ціну Nano поки не повідомляється. Але якщо врахувати, що в 2009 році компанія продавала автомобіль всього за 2500 доларів, то можна припустити, що новий електрокар буде найдешевшим в світі.

tata_nano7

Схожі записи