Перше відео тест-драйву Tesla Roadster

Під час презентації електричної вантажівки з автономними системами управління Tesla Semi, американська компанія вирішила влаштувати дійсно справжнє свято для шанувальників компанії. Так, після презентації вантажівки відбувся тест-драйв Tesla Roadster для всіх бажаючих. Одному з відеоблогерів вдалося взяти участь в тестуванні і зняти відео.

testdraiv1

 Нагадаємо, що новий спорткар здатний проїхати до 1000 км на одному заряді акумуляторної батареї.

Під час презентації можна було оформити попереднє замовлення на новинку, заплативши депозит в розмірі 50 000 доларів. Передзамовлення було доступне тільки для перших 1 000 примірників, які будуть випущені в рамках лімітованої серії Roadster Founders Series.

testdraiv2

Під час тест-драйву водій зазначив, що ще не всі функції електромобіля працюють в штатному режимі. Наприклад датчики перевантаження ще не показують правильних даних. Однак під час тестової поїздки був показаний новий режим Plaid. За словами представників компанії, Plaid – це новий спортивний режим, який дає ще більший приріст потужності ніж Ludicrous на інших моделях компанії.

 За попередньою інформацією, новинка буде коштувати 250 000 доларів, при цьому перші автомобілі надійдуть у продаж лише в 2019 році.

Схожі записи