Новинки автосалону в Пекіні-2018

ecoautoinfo.com пропонує вашій увазі список електричних новинок Міжнародного Пекінського мотор-шоу 2018 року, яке відкриє свої двері 25 квітня.

pekinbaik

Через кілька днів відкриє двері виставка автомобільної промисловості в Пекіні 2018 року, на якій провідні світові виробники планують офіційно представити свої новинки, призначені як для китайського, так і європейського ринку.

Електричні новинки автосалону в Пекіні-2018

BMW iX3

Виставка Beijing Motor Show 2018 стане місцем світової прем’єри електричного позашляховика BMW iX3 .

pekinbmv

Електромобіль, який побудований на базі кросовера BMW X3 нового покоління, повинен скласти конкуренцію багатьом електромобілям підвищеної прохідності, включаючи Mercedes EQ C. Крім цього, в Пекіні баварська марка публічно представить нове «заряджене» купе BMW M2 Competition.

Buick

Компанія Buick представила концептуальний електричний кросовер Enspire. Публічна прем’єра новинки відбудеться на автосалоні в Пекіні 25 квітня. Новинка покликана дати уявлення про дизайн і технології, які застосують на майбутніх автомобілях компанії.

baikpredstavivelektro2

Кросовер оснащується електричною силовою установкою потужністю 557 к.с. Запас ходу Enspire становить 596 км. До 100 км/год електромобіль може розганятися за чотири секунди. Зарядити батареї на 80% можна всього за 40 хвилин.

DS X E-Tense Concept

Як відомо, французька преміальна компанія везе в Пекін концептуальний електрокар DS X E-Tense Concept , який повинен показати світу дизайн майбутніх автомобілів компанії, які з’являться у продажу до 2035 року.

Sylphy EV

Минулого тижня Nissan анонсувала новий електромобіль, який буде представлений на Пекінському автосалоні 2018 року.

podibnii_na_lif2018

Згідно з попередньою інформацією, китайський електромобіль буде приводити в рух двигун потужністю 109 к.с. Його максимальна швидкість складе 144 км/г. Очікується, що акумуляторна батарея забезпечить запас ходу на рівні-200-250 км. Передбачувана ціна Sylphy EV складає близько 25 тис. доларів.

Схожі записи