Nissan Leaf 2018: перше офіційне фото

nissan_leaf_novogo

Японська марка Nissan опублікувала першу офіційну фотографію електричної моделі Leaf нового покоління. Імовірно, світова презентація бестселера відбудеться до кінця поточного року.

Автомобіль другого покоління Nissan Leaf 2018 «обіцяє спиратися на успіх свого попередника, який, як стверджує Nissan, є найбільш продаваним електромобілем у світі з більш ніж 260 000 реалізованих примірників.

Представлене зображення не розкриває багато, але припускає, що електрокар отримає високотехнологічну світлодіодну оптику. Керівництво японського автогіганта як і раніше тримає в секреті яку-небудь інформацію про новому поколінні електромобіля.

Запас ходу Nissan Leaf 2018

З неофіційних джерел повідомляється, що новий Nissan Leaf отримає більш ємну батарею на 40 кВт/год або 60 кВт/год. Якщо ця інформація підтвердиться, то максимальний запас ходу моделі на одній зарядці може скласти приблизно 547 кілометрів.

Дизайн електромобіля Nissan Leaf 2018

Що стосується дизайну Nissan Leaf, то швидше за все, серійна новинка отримає безліч рішень від концепту Nissan IDS Concept. Цей прототип дебютував ще два роки тому.

Схожі записи