Головні новини з Женевського Автосалону 2017

jaguar_i-pace_on_title_1

Женевський автосалон 2017 виявився доволі успішним для любителів електромобілів, адже потішив фанів кількома цікавими концептами та електромобілями, що вже зовсім скоро з’являться на авторинку. Це були і модернізовані вже існуючі, відомі електромобілі, і футуристичні проекти, і просто красиві електрокари. Ми пропонуємо вам підбірку із, на нашу думку, найважливішим подій із Женеви, пов’язаних із еко-авто, разом із посиланнями на статті із більш детальним описом цих новин.

Перший електромобіль від Jaguar

electrychny_jaguar_v_genevi

Перший електромобіль Jaguar

Jaguar I-Pace – перший представлений компанією Jaguar електромобіль. Дебют відбувся в рамках Женевського автосалону.

Попри те, що електромобіль, поки, лише концепт, нам пообіцяли, що ми побачимо його на авторинках вже наступного року. Показники у електромобіля більш ніж вражають, також новий електричний Ягуар просунутий технологічно. Дехто пророкує йому долю жорсткого конкурента для Tesla.

Електромобіль-трансформер

airbus-flying-car-pop-up-2-22

Pop.Up: безпілотний літаючий автомобіль

Компанія Airbus представила просто неймовірний проект. Електромобіль, здатний пересуватись у повітрі як безпілотник. Звичайно, звучить це надто фантастично, але на практиці все більш практично. Він пристосований для руху по землі, але його вдасться викликати водієві на потрібну місцевість. Компанія Airbus відома тим, що займається виробництвом вантажних та військових літаків.

Спортивна Renault ZOE

reno-zoe-sport-11

Renault ZOE e-Sport Concept – розгін до 100 кілометрів за 3,2 секунди

Renault ZOE e-Sport – концепт спортивної варіації вже відомого електромобіля ZOE від компанії Renault. Електромобіль розганятиметься до сотні кілометрів за 3.2 секунди, а потужність двигуна складає 460 кінський сил.

Водневий автомобіль від Hyundai

hyundai-fe-fuel-cell-concept_4-123

В Женеві Hyundai представила водневий автомобіль FE Fuel Cell

В рамках того ж Женевського автосалону-2017 компанія Hyundai представила новий «зелений» концепт FE Fuel Cell. Автомобіль є концептуальним кросовером на паливних елементах і демонструє нове покоління водневих технологій марки. Абревіатура FE складається зі слів Future Eco («екологічне майбутнє»). На одній заправці Hyundai FE Fuel Cell може подолати понад 800 км. Збільшення пробігу робить можливим використання автомобіля у регіонах з недостатньо розвиненою зарядною інфраструктурою водневого транспорту.

Електромобіль Toyota i-Tril

toyota-i-tril-concept-5123

Toyota представила в Женеві міський міні-електромобіль i-Tril

Японський автовиробник розробив концепт у співпраці з дизайнерською студією ED з Ніцци. Нова Toyota i-Tril – це тримісний 2,8-метровий електромобіль вагою лише 600 кг, який має стати альтернативою компактному міському транспорту. У нього дуже авангардний дизайн із вираженим «носом» і панорамним лобовим склом. Двері піднімаються вгору.

Схожі записи