Представлений бюджетний електричний мінівен

Китайський автопром продовжує активно розвивати сегмент електромобілів. Чергову новинку представила марка Beijing Qingxing, опублікувавши фотографії та характеристики електричного мінівена Jingke 400.

elektrominiven

Бренд Beijing Qingxing орієнтований на сегмент недорогих автомобілів. Нова модель Jingke 400 – це бюджетний електромобіль, створений на базі автомобіля FAW Jilin Senya S80, який оснащується компактним двигуном об’ємом 1,3 літра потужністю в 88 кінських сил. Саме на її базі створено електромобіль.

. . . .

Під капотом у електромобіля Jingke 400 розташований електричний двигун потужністю в 82 к.с., живиться він електричною батареєю ємністю 45,5 кВт*год. Це дозволяє електричному мінівену проїжджати 308 кілометрів шляху на одному заряді зі швидкістю 60 кілометрів на годину.

Читайте також: Найочікуваніші електричні кросовери і позашляховики

Що стосується екстер’єру та інтер’єру, то в цьому відношенні Jingke 400 практично повністю повторює свого бензинового побратима. Єдине що компанія оновила – це мультимедійну систему, але, як пишуть наші колеги, вона дуже бюджетного рівня.

. . . .

Вартість електричного мінівена Jingke 400 поки не оголошена.

elektrominiven2

Схожі записи