В Лас-Вегасі представили електричний мікроавтобус Volkswagen Budd-e concept

volkswagen_budd-e_concept1

Німецька компанія Volkswagen офіційно представила на виставці споживчої електроніки Consumer Electronics Show (CES-2016), яка проходить цими днями в Лас-Вегасі, повністю електричний мікроавтобус Volkswagen Budd-e concept.

Електромобіль побудований на платформі Modular Electric Platform (MEB), яку планують використовувати для всіх нових електричних транспортних засобів компанії Volkswagen.

volkswagen-budd-e-concept_5

Електричний мікроавтобус Volkswagen Budd-e concept за своїми габаритними розмірами розташовується між моделями Touran і Multivan T6. Концепція отримала безліч інноваційних рішень та модних фішок.

volkswagen_budd-e_concept4

Автомобіль має просторий салон, незважаючи на компактні зовнішні розміри. Volkswagen Budd-e concept отримав оригінальний дизайн, масивну решітку радіатора, повністю світлодіодну оптику, унікальні задні габаритні вогні, 21-дюймові колісні диски, цифрові дзеркала заднього виду, сміливу передню панель, стельові сонячні батареї і спеціальний задній бампер з технологією Drop Box.

volkswagen_budd-e_concept2

У компанії запевняють, що електричний мікроавтобус Volkswagen Budd-e concept може вийти на світовий ринок вже в 2019 році. Електрокар оснащений двома електромоторами, розміщеними на кожній осі автомобіля і здатний розганятися до максимальної швидкості 93 миль на годину. Акумуляторна батарея має ємність 101 кВт*год і забезпечує діапазон руху електромобіля при повній зарядці до 373 миль за європейським стандартом або 223 миль за американським. Заряджається батарея за 30 хвилин на 80% ємності.

volkswagen-budd-e-concept_6

В компанії заявили про можливість збільшення діапазону, замість батареї на 37 А*год може бути встановлена вже існуюча з ємністю 60 А*год. Однак ця розробка ще не випробувана і не може гарантувати безпеки використання. Та до 2019 року ще є досить часу, тому в конструкції передбачено використання різних батарей, та різних їх типів, в тому числі стандарту 18650. Також можлива опція бездротової індуктивної зарядки.

Схожі записи