Mercedes-Benz показав відео електричного кросовера

9546_mercedes-benz

Автомобільна компанія Mercedes-Benz сьогодні опублікувала інтригуючий відеоролик, на якому демонструється концептуальний кросовер з електричною установкою. Світова прем’єра конкурента Tesla Model X відбудеться через лічені дні, в рамках Міжнародного Паризького автосалону.

Варто нагадати, що екологічно чиста новинка буде реалізовуватися на світовому ринку під новим автомобільним брендом MEQ, який німецький виробник створив спеціально для автомобілів з повністю електричними силовими установками. Очікується, що під брендом MEQ буде продаватися чотири автомобілі – два позашляховика і два седана.

Вже зараз відомо, що концептуальний прототип Mercedes-Benz (All-Electric SUV Concept) стане передвісником нового серійного електрокара. Як вже зазначалося, новинка спробує скласти конкуренцію моделі Tesla Model X, а також майбутнім електричним позашляховиків марок Jaguar і Audi.

Передбачається, що серійний електричний позашляховик Mercedes-Benz офіційно дебютує в 2019 році, і зможе долати на одній зарядці близько 500 кілометрів. За власною інформацією європейських ЗМІ, концептуальний електрокар отримає активну аеродинаміку, яка вперше була показана на концепції Mercedes-Benz Concept Intelligent Aerodynamic Automobile (IAA) у 2015 році.

Схожі записи