Електрична версія Opel Corsa

opelkorsa00

Шосте покоління компактного хетчбека Opel Corsa буде вже у повноелектричній версії.

Компанія Opel офіційно презентувала свою нову модель Corsa. Це зроблено на прикладі електричної версії з запасом пробігу у триста тридцять кілометрів.

opelkorsa0

Електрифікована модель отримала наймення Corsa-e, і вона буде повністю електричним первістком Corsa в історії Opel, саме їй призначено відкрити шосте – нове покоління моделі.

opelkorsa1

Opel Corsa-е

Всього лише за кілька тижнів, як тільки з’явиться можливість оформляти попередні замовлення на модель Corsa, Opel презентує і інші – стандартні версії які обладнані дизельними та бензиновими моторами.

А що стосується Corsa-е, то вона має п’ятдесят-кіловатний літій-іонний акумулятор, який дотягне Corsa-е не менш ніж 330 кілометрів до перезаряджання. Дозарядити ж цей акумулятор до 80% можливо лише за тридцять хвилин від особливої зарядної станції високої швидкості.

opelkorsa2

Електромотор Corsa-e має потужність у 134 кінських сили та крутильний момент – 260 Нм, чого досить, щоб компактний хетчбек досяг швидкості у сотню км/год всього за 8,1 секунди. За 2,8 секунди (всього!) Corsa-e набирає швидкість до 50 км/год.

opelkorsa3

Для водія є доступними три режими роботи – Normal, Eco та Sport, при цьому останній підвищує динаміку та чуттєвість керування, а Eco-режим загострений на збільшенні дальності пробігу.

opelkorsa4

Відмінністю Corsa-e від попередниці є помітно динамічніший дизайн, але її габарити залишилися збереженими: загальна довжина складає 4060 мм, хоча лінія даху розташована нижче даху попередньої моделі на 48 мм. Посадка водія при цьому стала нижче на 28 мм.

Інтер’єр Corsa-e збагачений новою системою інформацї та розваг з сенсорним екраном у 7”. Присутні також адаптивний круїз-контроль, система розпізнавання дорожніх знаків, управління сліпими зонами та система сповіщень про обмеження швидкості. Також автомобіль має матричні, повністю світлодіодні фари.

Схожі записи