Tesla начала выпуск «дешевой» Model 3

1066_model_3

Після майже дворічного очікування Tesla, нарешті, оголосила про вихід нової базової версії Model 3 з дуже привабливим цінником з 35 тисяч доларів.

Найдешевша Tesla Model 3 пропонує більш коротку дистанцію пробігу на одній зарядці (до 350 кілометрів), а інтер’єр автомобіля помітно спростили – поставили тканинні сидіння, рульове управління і регулювання сидінь тепер тільки механічні, навігаційна система і аудіосистема Bluetooth теж стали простішими.

Проте, навіть базова Model 3 здатна розігнатися до 60 миль в годину (96 км / год) за 5,6 секунди, а її максимальна швидкість досягає 210 км / год, що робить автомобіль на голову привабливішим і продуктивнішим, в порівнянні з тим ж Nissan Leaf в комплектації з підвищеним пробігом.

. . . . . . .

Крім того, Tesla додала ще одну версію в лінійці Model 3 – Standart Range Plus, яка має дальність пробігу в 385 кілометрів на одній зарядці, електрорегулюванням сидінь в 12 напрямків, підігрівом сидінь, поліпшеною аудіосистемою, світлодіодними протитуманними фарами і деякими іншими бонусами. Така комплектація оцінюється в 37 тисяч доларів, і може розганятися до сотні за 5,3 секунди і максималки в 225 км / год.

Відзначимо, що Tesla зуміла вивести на ринок модель за ціною в 35 тисяч доларів раніше, ніж передбачалося, оскільки компанія переключилася на онлайн продажу по всьому світу – це дозволило знизити вартість автомобіля приблизно на 6%.

Схожі записи