Tesla призупинила випуск Model 3

Tesla прийняла рішення призупинити випуск своїх електромобілів Model 3. Компанія пішла на такий крок для того, щоб поліпшити роботу конвеєра. Tesla планує припинити роботу лінії на кілька днів.

teslazupinilavirobnictvo

Американська компанія визнала, що випуск нової моделі Model 3 поки відстає від прогнозів. Так, Tesla за останній тиждень березня зібрала близько 2 тис. примірників Model 3. Після модернізації компанія розраховує випускати до 5 тис. електрокарів в тиждень.

Запас ходу у базовій версії Tesla Model 3 складає 354 кілометри. До 100 км/год електромобіль розганяється за 5,6 секунди. Максимальна швидкість – 210 км на годину. Всі автомобілі стандартної комплектації мають функцію автопілота і сумісність зі станціями швидкої зарядки Supercharger.

Читайте також: Найочікуваніші електричні кросовери і позашляховики

Також пропонується Tesla Model 3 у версії Long Range. Цей автомобіль комплектується електродвигуном потужністю 258 к.с. Такий електромобіль може розганятися з місця до 100 км/год за 5,1 секунди, а його максимальна швидкість складає 225 км на годину. Блок батарей ємністю 80,5 кВт-год дозволяє проїхати без підзарядки до 500 кілометрів.

Схожі записи