Volkswagen: електричний фургон “type 20 concept”

vwbus_0

Volkswagen репрезентує вражаючий електричний фургон з нагоди святкування перейменування своєї дослідницької лабораторії електроніки в Інноваційно-інженерний центр в Каліфорнії.

Нову машину названо Тype 20 concept, це посилання на Type 2 Microbus 1962 року. Модель включає безліч експериментальних компонентів, двоколірне забарвлення з контрастною помаранчевою смугою знизу, нестандартні колеса та ковпачки для дзеркал. Всередині користувачі знайдуть оригінальне переднє сидіння водія та кермове колесо, а також стильне розділення на секції, яке підсилене килимовим покриттям з геометричним малюнком.

До того ж Volkswagen Type 20 має голографічний дисплей Looking Glass II, який відтворює 3D-зображення без спеціальних окулярів, мікрофони та технологію розпізнавання мови. Один з мікрофонів розташований зовні та дозволяє людям «розмовляти» з автомобілем.

vwbus_1

. . .

vwbus_2

У якості оснащення Volkswagen Type 20 Concept використовується акумулятор на 10 кВт_Год, який живить електромотор, що розвиває 120 кінських сил та 235 Нм крутильного моменту. Додатково фургон отримав активну пневматичну підвіску, яка була розроблена у співробітництві з Porsche та систему розпізнавання облич в реальному часі (ширококутна камера ідентифікує людей). Вважається, що ці нововведення найкращим чином допоможуть «розкрити дух та атмосферу, які зробили Volkswagen Microbus таким знаковим автомобілем».

vwbus_3

Схожі записи