Tesla назвала офіційну дату старту продажів своєї Model 3

tesla

Tesla Motors назвала офіційну дату старту продажів свого бюджетного електромобіля Tesla Model 3. Ця модель повинна стати першою з розробок компанії в модельному ряді доступних електрокарів, де поки що впевнену першість тримає Nissan Leaf.

Отож в продаж Tesla Model 3 повинна поступити в кінці січня 2017 року, а замовити її можна буде відразу після офіційної презентації зображення авто. Презентацію обіцяють провести тридцять першого березня вже цього року, хоча раніше фігурувала дата – двадцять третє березня. Ціна електромобіля буде коливатися в межах від тридцяти п’яти до сорока тисяч доларів, що в порівнянні з іншими моделями компанії досить недорого. Привабливою ціна буде також з огляду на технічні характеристики, про які колись заявляв Ілон Маск – запас ходу близько 300 км.

Однак остаточної технічної інформації про Tesla Model 3 нам сьогодні так і не відомо. Також нема жодних заяв, чи стане вона відомою на час презентації. Цікаво, скільки замовників клюне на пропозицію купити електромобіль за сорок тисяч доларів по фотографії?

Схожі записи