SsangYong Korando отримає повністю електричну версію

SsangYong Motor Company планує вивести на ринок гібридну і повністю електричну версію кросовера SsangYong Korando/ Actyon.

ssangyong2

Електрична модифікація моделі SsangYong Korando/Actyon з’явиться на ринку в 2020 р. Дизайн екологічно чистого електромобіля буде виконаний в стилістиці концепту SsangYong e-SIV Concept.

. . . .

Прототип SsangYong e-SIV Concept був оснащений електродвигуном на 190 кінських сил, в парі з яким працює акумуляторна батарея на 61,5 квт/год. Заявлений запас ходу – від 320 до 450 км.

Журналісти британського видання поспілкувалися з представниками місцевого підрозділу бренду. У розмові керівник британського офісу марки зазначив, що «електричний SsangYong Korando / Actyon стане величезним кроком вперед, навіть над поточною моделлю».

Читайте також: Найочікуваніші електричні кросовери і позашляховики

При цьому топ-менеджер відзначив, що електричний кросовер SsangYong Korando «дотримуватиметься коренів і ДНК компанії, а також буде здатний долати бездоріжжя, за рахунок приводу 4* 4».

. . . .

Також наші британські колеги повідомляють, що в найближчому майбутньому у моделі SsangYong Korando з’явиться гібридна версія.

Схожі записи