Logan переробили на електромобіль з запасом ходу 500 км

logan-elektrychnyj

Фахівці румунської компанії Prime Motors представили програму перетворення бюджетного седана Logan у електромобіль. Що цікаво, румуни не займаються переробкою паливних моделей в електричні, а пропонують лише готові електромобілі.

Запропонують три варіанти трансформації. Базова версія – електромобіль Logan з літій-іонними батареями на 11 кВт•год, який може подолати без підзарядки щонайбільше 125 км. Також пропонується модифікація електромобіля з акумуляторами ємністю 22 кіловат-години. Вона може проїжджати рівно вдвічі більше – 250 км. А от запас ходу топового варіанта Dacia/Renault Logan EV з батареями на 45 кВт•год – 500 кілометрів. Такий показник можна порівняти з дальністю ходу найдорожчої Тесли.

logan-elektrychnyj_1

У Prime Motors кажуть, що електричний Logan може розганятися від 0 до 100 км/год за 9 с, а максимальна швидкість електромобіля становить 160 км/год.

Ціна Logan Electric початкової модифікації – 9 тисяч євро, топовий електромобіль на базі logan із найбільшою дальністю ходу обійдеться в 20 тисяч євро.

Схожі записи