Електричний кросовер BMW iX3 дебютує в Пекіні

Пекінський автосалон 2018 року стане місцем офіційної прем’єри концептуального електричного позашляховика BMW iX3 Concept . Про це повідомляє видання BMW Blog, посилаючись на інтерв’ю з Гаральдом Крюгером, генеральним директором концерну BMW AG.

ih3bmv

«Протягом року ми представимо цілий ряд електричних концептів, які пізніше підуть в серію. Серед них, наприклад, перший повністю електричний iX3 », – заявив топ-менеджер.

За неофіційними даними, запас ходу у новинки складе близько 480 км. Таким чином, електричний кросовер BMW зможе скласти конкуренцію Audi E-tron , Mercedes EQ C і Jaguar I-Pace . Швидше за все, електричний iX3 візуально буде сильно відрізнятися від стандартного X3.

Всього 2025 року компанія BMW планує випустити 25 серійних електрифікованих моделей. З них 12 будуть оснащуватися повністю електричними силовими установками. Запас ходу у машин складе близько 700 км. У свою чергу, гібриди зможуть проїжджати виключно на електротязі до 100 км.

У планах німецького бренду в 2018 році реалізувати по всьому світу близько 140 тис. автомобілів з електрифікованими силовими установками. До кінця наступного року в планах BMW вивести на дороги як мінімум 1,5 млн гібридів і електромобілів.

Починаючи з 2021 р електромобілі баварського бренду почнуть оснащуватися автопілотом третього рівня. В цьому ж році почнуться випробування машин, оснащених безпілотними системами четвертого і п’ятого рівнів.

Схожі записи