Електричний Hammer представив Арнольд Шварценегер

kreisel_electric_arnold_schwarzenegger

Австрійська стартап-компанія Kreisel представила свій електричний Хаммер світові. І як ви думаєте, хто став на чолі презентації? Ніхто інший, як Арнольд Шварценегер, відомий кіноактор та колишній губернатор Каліфорнії.

Арнольд, узагалі-то, великий шанувальник Хаммерів. Був ним іще здавна. Хаммери ж відомі тим, що потребують багато палива, тож дуже швидко ці масивні автомобілі вийшли із моди в США. Втім компанія Kreisel побудувала минулого року для екс-губернатора Шварценегера універсальний Mercedes G-Class. Тож він за останній рік перетворився в справжнього фаната екологічних автомобілів.

«Kreisel Electric модифікували в електромобіль мій Mercedes G-Class минулого літа, сьогодні вони електрифікували мій Hummer. Якщо вони упораються з темпом, хтозна, можливо наступного року я прилечу сюди електричним літаком»

Жартує Арнольд Шварценегер.

Відео із заходу. Арнольд Шварценегер презентує електричний Хаммер.

Основним напрямком роботи компанії Kreisel є розробка батарейних блоків для електромобілів та демонстрування їхніх можливостей. Kreisel Electric вже модернізували досить велику кількість автомобілів в електромобілі, надалі вони збираються розробляти акумуляторні батареї для легкових електромобілів, електричних вантажівок, суден та, уявіть собі, літаків.

Схожі записи