Автопілот Тесла 2.0. – попередній “тест драйв” показує очевидні покращення системи

tesla_autopilot

Незважаючи на те, що офіційний реліз нової версії автопілотної системи від Тесла було відкладено (попереднє планування розраховувалось на минулі вихідні), декотрі клієнти Тесли все ж змогли отримати новий автопілот.

На додачу до всіх оновлень, новий автопілот також отримав систему автоматичного «перпендикулярного паркування» та автоматичне налаштування яскравості дисплею. Попередня версія автопілоту теж мала ці функції, проте Tesla довелось перепрограмовувати їх для нової системи.

Автопілот Тесла 2.0., як і попередня версія, найкраще працюватиме на шосе (на котрі орієнтований найбільше), але тепер нова система досить добре працюватиме на вулицях міста та, навіть, на дорогах із однією смугою.

Ерік, власник Tesla Model S 90D із Норвегії вже оцінив новий автопілот. Водій проїхав певну відстань по неширокій трасі, аби оцінити нові покращення системи автопілоту електромобіля. Нижче ви можете поглянути на його імпровізований авто тест, котрий чоловік завбачливо виклав на своєму YouTube каналі.

Відео демонструє нам всього одну невдалу спробу електромобіля під час повороту, що є хорошим нагадуванням для водіїв про те, що навіть із автопілотом варто бути пильним та слідкувати за дорогою.

Система автономного водіння електромобілів Tesla швидко вдосконалюється, проте ні для кого не буде секретом те, що вона все ще далека від ідеалу.

Ризик аварії у випадку виявлення системою велосипедистів нещодавно пролетіла в стрічах новин інтернету, проте ця проблема була, вочевидь, вдало виправлена. Автопілот навіть виявив когось на роликових ковзанах в якийсь момент тест-драйву Еріка.

Схожі записи