Audi e-Tron отримає запас ходу понад 400 км

Німецький бренд Audi вже довго дражнить своїх шанувальників анонсуючи вихід першого в історії компанії електромобіля, який буде представляти собою кросовер e-Tron. Крім того, ще в березні 2018 року в рамках Женевського автосалону був показаний прототип нової моделі, але в повністю закамуфльованому образі. Але вже зараз в компанії вирішили розкрити деякі подробиці, які трималися в секреті.

etronotrimae

Так, тільки зараз стало відомо, що електромобіль отримає запас ходу близько 400 км згідно з новим циклом вимірювань WLTP, який повинен замінити NEDC в Європі.

. . . . . .

Вперше компанія зважилася розкрити технічні характеристики, повідомивши не тільки можливий запас ходу, але і те, що Audi e-Tron буде оснащуватися акумуляторною батареєю на 95 кВт-годин. Кросовер буде оснащений сучасною системою швидкої зарядки, здатної повністю зарядити акумулятор за 30 хвилин, а також отримає можливість заряджатися на 150 кіловатних заправках.

Читайте також: Найочікуваніші електричні кросовери і позашляховики

Варто відзначити, що зараз практично не вийде реалізувати весь потенціал зарядки автомобіля в силу практичної відсутності розвиненої мережі подібних заправок. Однак в компанії вважають, що вже до 2020 року з’явиться близько 400 зарядних станцій на 150 кВт * годин на головних магістралях Європи, причому кожна з них буде встановлена на відстані 120 кілометрів один від одного.

. .

Презентація позашляховика Audi e-Tron з повністю електричною силовою установкою пройде вже влітку в Брюсселі, а вартість новинки складе близько 80 000 євро.

Схожі записи