Електромобіль від Smart їде в Україну

smart_fortwo_electric_drive_avto

Електромобілі Smart Electric Drive нового покоління будуть продавати в Україні. Правда невідомо, коли саме. Але головне перспектива.

Пробіг на одному заряді у новинки буде в два рази більшим, ніж у сьогоднішньої моделі. Якщо зараз запас ходу Smart fortwo Electric Drive 145 км, то можна припустити, що новинка повинна пробігати 250-300 км. Гарантія від виробника на батарею – вісім років.

Про це повідомив генеральний директор компанії “Автокапітал” – імпортера автомобілів Daimler AG в Україні Ярослав Пригара.

“Навесні наступного року модель [Smart fortwo Electric Drive] дебютує в Європі. У списку країн, де електромобіль буде продаватися офіційно, тепер і Україна”, – написав Ярослав Пригара на своїй сторінці в Facebook.

Виробник ще в минулому році заявляв, що Smart fortwo Electric Drive 2016 обов’язково з’явиться, але станеться це в кінці 2016 або початку 2017 року.

За словами Ярослава Пригари, поява навесні 2017 року електромобілів Smart в Україні – аванс вітчизняному ринку, так як “в країні залишаються невирішеними цілий ряд інфраструктурних завдань, вирішення яких необхідне для комфортної експлуатації електромобілів“.

Він також зазначив, що автомобіль стане дешевшим за попередника. Точна вартість поки не називається.

Схожі записи