Geely зосередиться на електромобілях

geely_electro

Адміністрація китайської автомобілебудівної компанії Geely Holding Group поставила завдання підняти частку власних автомобілів на нових джерелах енергії до 90%.

Китайська автомобілебудівна компанія Geely Holding Group вирішила відкрити в місті Ханчжоу, адміністративному центрі провінції Чжецзян на сході Китаю, завод для виробництва автомобілів на нових джерелах енергії. Згідно з укладеною у середу угодою, проект обійдеться в 8 млрд. юанів (приблизно 1,23 млрд. дол. США), повідомляє cri.

Як заявив голова правління компанії Лі Шуфу, після завершення будівництва першої черги проекту обсяг випуску заводу досягне 100 тис. електромобілів у рік, а річні доходи підприємства від реалізації продукції в перспективі складуть не менше 15 млрд. юанів (2,3 млрд. дол. США).

Новий автозавод, який буде складатися з цехів штампування, зварювання, фарбування і складання, а також трас для випробування, займе площу в 40 га.

Розробка автомобілів на нових джерелах енергії стала пріоритетним напрямком розвитку компанії. Керівництво Geely Holding Group поставило завдання підняти їх частку у випуску компанії до 90%. До якого періоду вирішено досягти цієї частки, не повідомляється. Зокрема, частка електромобілів складе 35% від кількості випущених автомобілів на нових джерелах енергії, зазначив керівник Geely.

Схожі записи