Електроседан з дизайном Pininfarina

pinin0

Електроседан довжиною у 5200 мм, з дизайном від Pininfarina буде на конвейері вже до 2020 року. У квітні Hybrid Kinetic презентує ще два автомобілі.

Від Hybrid Kinetic в цьому місяці на автосалоні в Женеві дебютує в статусі концепту електричний седан H600, а до кінця десятиріччя він вже стане на конвеєр. Про це повідомив член ради директорів китайської фірми Hybrid Kinetic Картер Юнг в інтерв’ю виданню Automotive News.

Топ-менеджер стверджує, що серійна машина з живленням від акумуляторів повторюватиме концепт десь на 85-90%. Це стосується не лише дизайну, який створений у відомому італійському ательє Pininfarina, але й технічного боку машини.

Слід нагадати, що силовий агрегат седана довжиною у 5200 мм містить електромотори спільною потужністю вище 600 кВт (816 к.с.), «надбатарею» на тридцять кіловат-годин та мікротурбгенератор на 60 кВт, який практично може працювати на будь-якому виді палива. Без підзаряджання Н600 може пройти, згідно з європейським циклом NEDC більше тисячі кілометрів.

pinin1

Hybrid Kinetic H600 by Pininfarina

В першочергових планах Hybrid Kinetic налагодження тестового виробництва седану на потужностях Pininfarina в Італії, після чого почнеться масовий випуск цієї моделі на власному заводі в Китаї. На ринках США та Китаю Н600 з’явиться вже в 2019-2020 роках. За допомогою Н600 цей стартап розраховує скласти конкуренцію не лише Tesla Model S, але й флагманським седанам преміальних марок, наприклад, Mercedes.

pinin2

Hybrid Kinetic не обмежиться однією моделлю, вже в наступному місяці фірма презентує на автосалоні в Шанхаї ще два автомобілі, які використовують ту ж саму технологію підзарядки за допомогою мікротурбогенератора. Кузова цих машин, схоже на те, також розробила Pininfarina.

pinin3

На протязі найближчих п’яти-десяти років китайці намагатимуться вийти на річний об’єм виробництва більше 200000 машин.

Схожі записи