Головні новинки електромобілів автосалону Токіо 2017

salongolovna

На автосалоні в Токіо 2017 було представлено декілька електромобілів, які привернули до себе чимало уваги.

Nissan Imx

Це не просто електромобіль, а дуже розумний електромобіль. Технічні характеристики Nissan IMx Concept заслуговують на особливу увагу. Потужність забезпечується двома електродвигунами, один з яких управляє задніми колесами, а інший – передніми. Сумарна потужність – 320 кВт. Згідно з офіційними даними, запас ходу електромобіля Nissan IMx Concept становить – 600 кілометрів.

salonnisan

Mitsubishi e-Evolution

Mitsubishi e-Evolution Concept оснащений трьома електричними моторами. Таким чином, перед нами електромобіль підвищеної прохідності з повним приводом і системами Super All-Wheel Control (S-AWC) і Dual Motor Active Yaw Control. Mitsubishi e-Evolution Concept отримав унікальні розсувні двері, які забезпечують вільний доступ до чотирьох окремих крісел. У салоні прототипу є широкий цифровий монітор, який транслює інформацію з бічних камер заднього огляду.

evolyutionmits1

Suzuki e-Survivor

Новинка є повнопривідним позашляховиком з електродвигунами. Електромобіль позбавлений даху, а в салоні може розміститися дві людини. Прототип отримав цифрову приладову панель, а також проекційний дисплей, куди виводиться актуальна інформація про роботу систем автомобіля. Suzuki e-Survivor має чотири електромотори. Інші технічні характеристики машини залишаються невідомими.

salonsuzuki

Honda Sports EV

Honda Motor Company привезла на автосалон в Токіо-2017 прототип компактного спортивного купе Honda Sports EV, оснащеного електричною силовою установкою. Honda Sports EV Concept має дуже простий дизайн екстер’єру. На превеликий жаль, виробник не поділився зображеннями салону новинки.

salonhonda

Mitsubishi Emirai 4

Електромобіль оснащений великим центральним дисплеєм з технологією доповненої реальності. Завдяки технологіям 3D картографії та позиціонування, система дає водієві картинку дороги попереду незалежно від погодних умов і видимості. Найбільш цікавою опцією Emirai4 є система контролю за водієм. За допомогою камери електромобіль контролює водія і пасажира. При необхідності змінюються настройки клімат-контролю для окремих пасажирів, а також при виявленні небезпечної поведінки водія система сама вирішує, перевести автомобіль в автономне управління.

sadlnemari

Схожі записи