Ексклюзивний електричний спорткар Chevrolet Corvette за $ 750 тисяч

chevrolet-corvette-gxe

Створений на базі Corvette електромобіль називається Genovation Extreme Electric (GXE) і доступний для замовлення за 750 тисяч доларів США! Електромобіль GXE встановив світовий рекорд швидкості.

Рекордний заїзд проводився на злітній смузі Космічного центру Кеннеді, штат Флорида. Електромобіль Genovation Extreme Electric (GXE) зміг розвинути швидкість 330,8 км/год. Нагадаємо, що в березні цього року електричний Corvette від Genovation Cars продемонстрував рекордну швидкість 300,6 км/год, побивши попереднє досягнення фінських ентузіастів на 15 км/год.

Основою для створення GXE послужив культовий Corvette Z06, але замість 7-літрового 505-сильного атмосферного V8 під його капотом розташували силову установку, яка складається з двох електромоторів. Енергію для них забезпечує комплект літій-іонних батарей ємністю 44 кіловат-години. Сумарна потужність електричного Corvette досягає 600 кінських сил, а крутний момент – 813 Нм. Повністю зарядженого комплекту батарей досить, щоб подолати відстань близько 210 км.

Виробник вважає, що клієнтам таких машин буде важливий не запас ходу, а максимальна працездатність. Більше того, співробітники Genovation стверджують, що вони будуть починати роботу над кожним автомобілем лише після того, як отримають в своє розпорядження особливий список побажань від клієнта.

Компанія Genovation Cars має намір випустити 75 електричних Корветів. Прийом замовлень вже стартував, але свої автомобілі клієнти отримають лише в 2019 році. До речі, попередня оплата за Genovation Extreme Electric (GXE) становить 250 тисяч доларів США.

Схожі записи