У Женеві дебютував електричний лімузин Venere

LVCHI Auto представила на Женевському автосалоні Venere – перший повністю електричний лімузин. Характеристики Venere вражаючі, маючи під капотом більше 1000 к.с. він розганяється від 0 до 100 км / год за 2,5 секунди і досягає максимальної швидкості 286 км/г. Запас ходу є одним з кращих в класі і складає 652 км на одному заряді.

lvchi

Електричний лімузин, довжиною 5 метрів, обладнаний 4 електродвигунами – 2 ззаду і 2 спереду – потужністю 185 кВт кожен, із загальним крутним моментом 1540 Нм. У поєднанні з літій-іонним акумулятором ємність 100 кВт*год вони забезпечують великі можливості з точки зору автономності та продуктивності.

Компанія LVCHI Auto заснована в 2016 році, з метою стати одним з основних гравців на ринку електромобілів в преміальному сегменті. Проект Venere стартував в липні 2017 року спільно з італійською дизайнерською фірмою I.DE.A.

lvchi2

Лімузин Venere має безліч інноваційних інженерних і дизайнерських рішень, наприклад, шасі виготовлено з вуглецевого волокна для збільшення жорсткості, необхідної для високої продуктивності силового агрегату і маси автомобіля.

Схожі записи