Tesla Model 3: перше зображення

tesla_model_3

Компанія Tesla показала силует нового електрокара Model 3. Американська компанія опублікувала зображення “загадкового авто” на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook. Світова прем’єра доступної електричної новинки відбудеться 31 березня 2016 року, на спеціальному заході.

Імовірно, новий електромобіль Tesla Model 3 буде побудований на абсолютно новій платформі. Очікується, що нова архітектура ляже в основу Roadster наступного покоління, а також нового компактного кросовера.

Tesla Model 3 зможе долати на одній повній зарядці близько 320 км. Заряджати акумулятори електрокара можна буде на спеціальних станціях Supercharger. Більш детальна інформація про довгоочікувану новинку тримається в найсуворішому секреті.

tesla_model_3__kopiya

ліворуч – Tesla Model X, праворуч – Tesla Model 3.

Раніше представники каліфорнійської компанії відзначали, що прийом попередніх замовлень на Tesla Model 3 почнеться під час публічної презентації новинки. Однак, як це часто буває Tesla Motors, серійне виробництво автомобіля почнеться не раніше 2017 року. Стартова ціна Tesla Model 3 – близько 35 000 доларів. В якості порівняння, на поточний момент найдоступніша версія Tesla Model S 70D пропонується за 57 тисяч 500 доларів.

Схожі записи