Рідкісна модель електромобіля Tesla потрапила в аварію

teslacrash1

Після того, як кілька Tesla Roadsters і оригінальний Tzero були втрачені в результаті руйнівної пожежі на початку цього місяця, ми могли б втратити ще один рідкісний електромобіль.

На щастя, як і в випадку з вогнем, ніхто не постраждав, і ми говоримо тільки про матеріальні речі, але, тим не менш, це вже історія електричних авто.

Минулого тижня одна з небагатьох Tesla Model X Founder Series врізалася в кам’яну стіну – залишивши транспортний засіб, можливо, було досягнуто.

Сільвен Джутоу, засновник roulezelectrique.com, французько-канадського сайту, який інформує місцевих жителів про електромобілі і продає зарядні станції, виграв Tesla Model X Founder Series в рамках реферальной програми Tesla в минулому році.

Tesla Model X Founder Series, як правило, зарезервована для декількох інсайдерів Tesla, таких як Елон Маск та декількох важливих інвесторів і друзів компанії. Тому це рідкісний транспортний засіб.

Минулого тижня він їхав на електромобілі біля Тройсі-Рів’єр в Квебеку, коли електромобіль змістився з його провулка і в кам’яну стіну поряд з дорогою.

Джуто думав, що він знаходиться на автопілоті, але він не зовсім впевнений. Він написав на своєму веб-сайті (переклад з французької):

«Я думав, що я на автопілоті (чи був він дійсно активований, або я лише так думав, я не знаю), і я на мить відвів погляд від дороги, щоб змінити пісню на центральному дисплеї, а коли знову поглянув на дорогу, пів машини вже зійшло з дороги… Я схопив кермо, щоб втекти від кам’яної стіни, але було вже надто пізно. Все сталося дуже швидко.»

Чоловік дуже добре знайомий з автопілотом, і він взяв на себе відповідальність за нещасний випадок, навіть якщо система була увімкнена.

Також він опублікував фотографії про наслідки аварії:

avaria_tesla_3

Джутоу каже, що він був вражений нещасним випадком, але фізично почувається нормально і все ще сподівається, що електромобіль буде в порядку теж.

Схожі записи