Продажі електромобілів Chevrolet Bolt продовжують зростати

chevrolet-bolt-ev-capital-

Chevy Bolt EV тепер офіційно доступний у всіх місцинах США, починаючи від початку серпня. Це дозволило GM встановити свій новий рекорд продажів електромобіля. В загальному за серпень було продано 2052 електромобілів Chevrolet Bolt. Це на 100 електромобілів більше, ніж у Липні.

Невеликий приріст продаж, особливо, враховуючи те, що електромобіль саме став доступний у всіх штатах, особливого здивування не викликає. Запаси електромобілів, до речі, зосереджені в Каліфорнії, де електромобіль став доступний вже з першого дня його виходу на ринок. Тим не менш, цікавим фактом є те, що зовсім недавно General Motors закрили один із своїх масштабних заводів – Orion. В той момент виробництво трохи сповільнилось, а компанія обіцяла наростити швидкість виробництва згодом. Втім, як бачимо, на продажі це особливо не вплинуло. В основному, саме завдяки доступності електромобіля по всій країні.

bolt_zaryadka

Також GM заявили, що запаси електромобілів Chevy збільшились. Раніше їх вистачало на постачання протягом 104 наступних днів. Сьогодні їх вистачить ще на 111.

Якщо тенденція продажу електромобілів Chevrolet збережеться, до кінця року продажі можуть стати справді значущими. Статистику продажів за цей рік ви можете переглянути лівіше.

bolt-ev-sales-aug-2017

Але наведена вище проблема є далеко не головною загрозою для General Motors та Chevrolet. А головна проблема для них зараз це те, що електромобіль Tesla Model 3 вже почав потрапляти до рук клієнтів Tesla. Nissan’s next-gen Leaf теж вже на підході. Ці нові моделі можуть створити серйозну конкуренцію на ринку електромобілів.

Схожі записи