Polestar – електромобілі, що кидають виклик Tesla Model 3

polestar-1-plug-in-hybrid-sport-coupe_ecoauto

У той час як Tesla допрацьовує деталі своєї Tesla Model 3, суперники продовжують готуватися до того, аби кинути виклик бюджетному електромобілеві виробника Кремнієвої Долини.

Зокрема, останній оголошений конкурент Tesla належить новому бренду в Volvo Cars Group, названому Polestar, який став самостійним виробником у «конюшні» компанії.

Минулого тижня Polestar представила свій перший автомобіль, гібридний Polestar 1, але на нього вже є й інші плани. Зокрема модель електромобіля Polestar 1 повністю електрифікували, а тобто перетворили із гібрида в електромобіль.

Хоча перший автомобіль марки просто електрифіковано за допомогою його гібридної трансмісії, всі майбутні моделі Polestar будуть виключно електричними.

Polestar 2 вийде у виробництво в 2019 році, згідно із заявами самого бренду, і буде мати значно більш високі обсяги виробництва, ніж Polestar 1.

Бренд буде продавати свій перший електромобіль через систему на основі передплати. Будуватись поки будуть лише 500 одиниць цього першого електромобіля.

Polestar 2 стане першою електромобільною моделлю Volvo Cars Group, яка увійде в виробництво через два роки на спеціалізованому китайському заводі.

Поки неясно, який обсяг виробництва Polestar буде націлений на конкурента Tesla Model 3, у компанії уточнили лише те, що вони постачатимуть більш високі обсяги виробництва Polestar 2, ніж Polestar 1.

З такою низькою виробничою цифрою, яка оточує Polestar 1, важливо, аби другий електромобіль не виявився настільки ж обмеженим у продажах. Однак, враховуючи, що виробник сприймає Tesla Model 3 як свого особистого конкурента, можна припустити, що електромобіль Polestar 2 все ж вироблятиметься масово.

Виробник вже оголосив, що після завершення виробництва електромобіля Polestar 2, вони візьмуться й за наступну модель – Polestar 3. Прибуде до нас електромобіль у нерозкриту дату; бренд говорить, що це буде «позашляховик-електромобіль».

В даний час електромобіль Polestar 3 знаходяться на стадії проектування. Виробник говорить, що обсяги продажів третьої моделі знаходитимутья десь посередині між моделями 1 та 2.

Polestar зарекомендував себе як орієнтований на продуктивність гібрид із електрифікованою варіацією, що означає, що кожна модель, швидше за все, буде мати спортивні та розкішні елементи.

polestar-1-ecoauto

Попередні замовлення на електромобіль Polestar 1 почалися 17 жовтня, але в 2019 році електромобіль нарешті дістанеться новим власникам, випередивши виробництво Polestar 2.

Схожі записи