Mitsubishi опублікували перше фото їхнього нового електромобіля

mitsubishi_e-evolution_ecoauto

Японська компанія Mitsubishi повідомила, що повертається до роботи над електромобілями. Тепер Mitsubishi входять до нового альянсу, котрий окрім них входитимуть Renault та Nissan. Компанія підтвердила, що представить свій новий електромобіль на 45-му Токійському Автосалоні, а також опублікували перше зображення нового електромобіля (котре ви можете побачити на початку статті).

Електромобіль носитиме назву «MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT». Назва, безумовно, відсилка до одного із флагманських авто компанії Lancer Evolution. Електромобіль буде представлений в пресі 25 жовтня поточного року. На Токійському Автосалоні його окажуть в останній тиждень жовтня, або першого тижня листопада.

За останні роки компанія Mitsubishi зіткнулась із серйозними труднощами, пов’язаними також із так званим «Дизельним Скандалом», до котрого компанія мала опосередковане відношення. Втім Nissan минулого року частково викупив компанію і націлений на суттєве «оновлення» свого бренду.

Renault, Nissan та Mitsubishi планують випустити 12 нових електромобілів протягом наступних 5-ти років. Електромобіль e-EVOLUTION має стати першою частиною вкладу Mitsubishi в «спільну справу», а разом з тим ще й показати, що компанія розуміє, в якому напрямку зараз рухається транспортна промисловість, і що компанія готова до змін.

Схожі записи