Mercedes представили електричний кабріолет із запасом ходу 320 кілометрів

mercedes_elecro_cabriolet_200_miles

Mercedes започаткували свою власну серію електромобілів під назвою «Vision» (бачення), і як частину цієї серії вони представили концепцію електричного кабріолету на заході Monterey Car Week.

«Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet» – таку назву отримав електрокабріолет Mercedes. Це концепт електромобіля класу «люкс» із чотирма синхронними магнітними електродвигунами котрі забезпечують повнопривідну систему.

Mercedes стверджують, що їхній електромобіль матиме запас ходу 500 кілометрів на одному заряді, проте ця заява трохи резонує із реальними підрахунками, за котрими електрокабріолет матиме запас ходу 200 миль (320 кілометрів), що, втім, теж є непоганим показником.

Потужність електромобіля Mercedes 550 кВт/год, максимальна швидкість – 250 кілометрів на годину (155 миль на годину), а прискорення з нуля до сотні кілометрів складатиме менш ніж 4 секунди.

mercedes_electrocabriolette_engine

Горден Вагнер, головний конструктор електричного концепту, пояснює, що їхньою ціллю було створити максимально шикарний електромобіль, котрий привертатиме до себе увагу нестандартним дизайном та викликатиме щире дивування. Для оригінального вигляду розробники відмовились від класичних пропорцій та надали електромобілеві «форми човна». Таким чином електромобіль набув стильних, спортивних форм.

mercedes_electrocabriolette_exterier
mercedes_electrocabriolette_presentation_1
mercedes_electrocabriolette_presentation_2

Фото із презентації вище.

Схожі записи