Jaguar показав перший електричний кросовер на відео

Компанія Jaguar опублікувала відеоролик з випробуваннями електричного кросовера I-Pace , а також повідомила деякі подробиці про новинку . Електрокар буде представлений 1 березня на закритому заході, а його публічна прем’єра відбудеться 6 березня в рамках Женевського автосалону.

Електромобіль пройшов серію тестів на спеціальному полігоні на півночі Швеції. У компанії відзначили, що кросовер вийде «ідеальним автомобілем для повсякденного використання» з достатнім запасом ходу навіть при екстремально низьких негативних температурах.

Покупцям Jaguar I-Pace запропонують систему швидкої зарядки потужністю 100 кВт, за допомогою якої запас батарей можна буде поповнити до 80% за 45 хвилин.

Технічні характеристики кросовера поки тримаються в секреті. Його прототип, представлений в 2016 р на мотор-шоу в Лос-Анджелесі, був оснащений двома електромоторами сумарною потужністю 400 кінських сил. Двигуни живляться від комплекту акумуляторів ємністю 90 кВт-год. За попередніми даними, Jaguar I-Pace зможе прискорюватися з місця до 100 км / год за чотири секунди і зможе проїхати без підзарядки акумуляторів до 500 кілометрів.

yaguarvideo

Jaguar I-Pace буде доступний в чотирьох комплектаціях. В оснащення базової версії увійде світлодіодна оптика, 18-дюймові алюмінієві колеса і аудіосистема Meridian. Топові варіанти будуть пропонуватися зі шкіряним оздобленням салону, підігрівом сидінь, панорамним дахом і проекційним дисплеєм.

За попередніми даними, продажі електричного кросовера почнуться ближче кінця 2018 року.

Схожі записи